Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Spoed

Spoed

Levensbedreigend

Voor levensbedreigende situaties kunt u onderstaande praktijknummers bellen en meteen voor optie 1 kiezen. Of bel direct met 112.

Bij spoedgevallen kunt u op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur altijd terecht in onze praktijk. Belt u wel even dat u komt. Ook voor een spoedbezoek aan huis kunt u ons natuurlijk bellen. Overdag belt u gewoon het praktijknummer van uw arts. Ons spoednummer is +31 40 252 23 15.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Als u 's avonds, 's nachts, in het weekend of op een feestdag met spoed een huisarts nodig heeft, dan belt u de Spoedpost (Centrale Huisartsenpost) via +31 88 876 51 51 (€ 0,10 per minuut). De telefoontjes worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij spoedgevallen kunt u de 1 intoetsen waarna u met voorrang wordt geholpen. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Eindhoven samen.

Openingstijden Spoedpost

 • Werkdagen
  van 17:00 uur 's avonds tot 08:00 uur de volgende ochtend
 • Weekend
  vanaf zaterdagochtend 08:00 uur tot en met maandagochtend 08:00 uur
 • Officiële feestdagen
  van 's ochtends 08:00 uur tot en met 08:00 uur de volgende ochtend

U kunt niet zonder telefonische afspraak naar de Spoedpost! Belt u daarom altijd eerst +31 88 876 51 51 (toets een 1 bij spoed).

Voordat u de spoedpost belt

Om u goed te kunnen helpen, vraagt de doktersassistente aan de telefoon u achtereenvolgens naar:

 • uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum;
 • gegevens van de verzekering (s.v.p. verzekeringskaart bij de hand houden);
 • uw BurgerServiceNummer;
 • de klacht waarvoor u belt;
 • de naam van uw huisarts;
 • uw medische voorgeschiedenis (belangrijke aandoeningen/ziektes);
 • uw medicijngebruik.

De telefoonlijnen van de post worden voor spoedeisende hulp gebruikt. Wij verzoeken u daarom het gesprek zo kort mogelijk te houden en de hierboven genoemde gegevens vooraf bij elkaar te zoeken.

Een afspraak op de huisartsenpost

Is met u een consult op de huisartsenpost afgesproken, dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden aan de balie van de Centrale Huisartsenpost in het Catharina Ziekenhuis.

Catharina Ziekenhuis
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
+31 900 88 61 (€ 0,10 per minuut)

De Spoedpost bevindt zich aan de achterzijde van het Catharina Ziekenhuis. U komt er via de Winston Churchilllaan. Volg de borden ‘Spoedpost'. Op de oprijlaan kunt u uw auto twee uur gratis parkeren. Zet u wel een blauwe parkeerschijf achter de voorruit van uw auto.

Meer informatie