Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!
de stap naar gezonder

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform 'destapnaargezonder' Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag?

De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Ondersteuningspunt digitalisering

Wilt u iers regelen via de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Het Informatiepunt Digitale Overheid biedt u gratis hulp (ook als u geen lid bent van de bibliotheek). Kom eens langs. We helpen u verder of verwijzen u door naar de juiste organisatie.

Meer informatie en adres(sen) vindt u op de website van Bibliotheek Eindhoven.

Gezondheids- en welzijnsplatform

Gestel Online is ontstaan vanuit de wens om beter zichtbaar te maken wat er allemaal te vinden is in Gestel. Denk aan organisaties en activiteiten op het gebied van gezondheid en welzijn, wonen en leefbaarheid, vervoer en andere zaken.

Gestel Online

WIJeindhoven

Binnen de gemeente Eindhoven is Stichting WIJeindhoven dé plek voor (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van wonen, werken, ontmoeten, opvoeden, vervoer en inkomen. Ook helpt WIJeindhoven u met het ontdekken van uw talenten, mocht u die willen inzetten voor de buurt.

Waar vindt u WIJeindhoven?
WIJeindhoven werkt met acht wijkteams. U vindt het WIJteam bij u in de buurt via www.wijeindhoven.nl/contact. Wekelijks zijn er op iedere locatie inloopspreekuren. U kunt hier zonder afspraak naar toe voor een gesprek met een van de medewerkers van WIJeindhoven. U kunt ook bellen via +31 40 238 89 98 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) of mailen naar info@wijeindhoven.nl. Of kijk op de website van WIJeindhoven.

naar WIJeindhoven.nl

Samenwerking met andere zorgverleners

In onze praktijk kunt u ook terecht voor een afspraak bij een diëtiste, podotherapeut, verloskundige en bij een ondersteuner van WIJeindhoven. Via onderstaande gegevens zit u wanneer zij aanwezig zijn en hoe u hen kunt bereiken.

Angelique Bakermans - diëtiste
Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.
angeliquebakermans.nl

Podotherapie Rondom
Aanwezig op vrijdag.
rondompodotherapeuten.nl/eindhoven

Lux-Verloskundigen
Aanwezig op woensdag.
lux-verloskundigen.nl

WIJeindhoven
Aanwezig op donderdag van 15:00 tot 16:30 uur zonder afspraak.
WIJeindhoven